Workshop | SEO schrijven

Organisch goed gevonden worden in de zoekmachine is voor veel zorgorganisaties een belangrijke onderdeel in hun marketingfunnel. Of het nu gaat om organisch hoog scoren met je vacatures of juist met je verschillende soorten behandelingen. Een hoog aandeel organisch verkeer zorgt voor meer sollicitaties of meer aanvragen. Hoe zorg je er nou voor dat je organisch beter wordt gevonden? En wat kun je daar zélf aan doen? Leer in een ochtend hoe je jouw SEO resultaten duurzaam verbeterd.

(VERZET) LinkedIn Clinic voor MarCom-specialisten in de zorg!

Hoor je dat? 📣  Het is de roep van jouw LinkedIn-profiel, smekend om aandacht en liefde. Maar we begrijpen het, jij bent een communicatie- of marketingspecialist in de zorg en je hebt het drukker dan ooit. Geen tijd, geen zin, geen inspiratie, en die drempelvrees om jezelf te laten zien, we kennen het allemaal. Maar we hebben goed nieuws! We zijn er om jouw LinkedIn-game naar een hoger niveau te tillen. We hebben veel ervaring in het verzorgen van LinkedIn Clinics voor de zorgbranche, en we hebben dé formule gevonden om jou te helpen slagen.

(VERZET) Masterclass | Vloggen met je telefoon

Wil jij als communicatie- of marketingspecialist in de zorgbranche jouw organisatie naar nieuwe hoogtes tillen? Ben je op zoek naar een moderne en effectieve manier om te communiceren met je doelgroep, medewerkers en potentiële nieuwe collega's? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de Masterclass Vloggen met je Telefoon, speciaal voor Communicatie- en Marketingspecialisten uit de Zorg!