Workshop Zorgpersoneel werven met social media

In deze praktische training ga je aan de slag met hoe je nieuwe zorgcollega's kunt werven met social media. En hoe je vacatures via social media onder de aandacht brengt. We leren je hoe je met story telling jouw organisatie goed kunt presenteren. Zodat kandidaten een goed beeld van de vacature en van de zorgorganisatie krijgen. Ook laten we je zien hoe je socials kunt inzetten om een brede doelgroep te bereiken en hoe jouw collega's ambassadeurs kunnen worden. Daarmee vergroten ze het bereiken en krijgen ook nog eens invloed op wie hun nieuwe collega wordt. Met praktische tips en trucs kun je na afloop direct aan de slag.

Workshop Instagram in de zorg

Instagram is al geruime tijd het snelst groeiende sociale medium in Nederland. Het visuele platform biedt ook veel kansen voor branding, bouwen aan zichtbaarheid en imago en het vergroten van de vindbaarheid. Juist ook in de zorgsector. Hoe zet je Instagram effectief in? Wat werkt en wat niet, en hoe ga je aan de slag met stories? Leer er alles over in de middagtraining van Spring marketing speciaal voor marketing- en communicatieprofessionals in de zorgsector. 

Workshop Klantpersona en Klantreis

Klantpersona's en klantreizen (customer journey's) zijn belangrijke instrumenten voor het optimaliseren van de klantbeleving (customer experience). In deze praktische workshop ga je zelf aan de slag en leer je hoe je met behulp van klantpersona’s en klantreizen de klantbeleving kan verbeteren. Belangrijk want klantbeleving wordt steeds meer een onderscheidende factor.