(VERZET) LinkedIn Clinic voor MarCom-specialisten in de zorg!

Hoor je dat? 📣  Het is de roep van jouw LinkedIn-profiel, smekend om aandacht en liefde. Maar we begrijpen het, jij bent een communicatie- of marketingspecialist in de zorg en je hebt het drukker dan ooit. Geen tijd, geen zin, geen inspiratie, en die drempelvrees om jezelf te laten zien, we kennen het allemaal. Maar we hebben goed nieuws! We zijn er om jouw LinkedIn-game naar een hoger niveau te tillen. We hebben veel ervaring in het verzorgen van LinkedIn Clinics voor de zorgbranche, en we hebben dé formule gevonden om jou te helpen slagen.

(VERZET) Masterclass | Vloggen met je telefoon

Wil jij als communicatie- of marketingspecialist in de zorgbranche jouw organisatie naar nieuwe hoogtes tillen? Ben je op zoek naar een moderne en effectieve manier om te communiceren met je doelgroep, medewerkers en potentiële nieuwe collega's? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de Masterclass Vloggen met je Telefoon, speciaal voor Communicatie- en Marketingspecialisten uit de Zorg!

Training | Facebook en Instagram (Meta) campagnes om je employer brand te versterken en je bekendheid te vergroten

De gebruiker heeft tegenwoordig nog maar een korte spanningsboog en scrollt snel verder. Je hebt dus maar weinig tijd om je doelgroep omver te blazen. Wil je als zorgorganisatie een sterk werkgeversmerk neerzetten onder de juiste doelgroep? Dan kunnen Facebook en Instagram je daarbij helpen. Hierbij is het goed opmaken van je content cruciaal. Dit maakt een goed contentplan erg waardevol.