(VOLGEBOEKT!) LinkedIn Clinic voor MarCom-specialisten in de zorg!

OPGELET! NIEUWE TRAININGSDATA VOLGEN VANWEGE GROTE BELANGSTELLING

Leden ontvangen 20% korting met exclusief ontvangen kortingscode.


Hoor je dat? 📣  Het is de roep van jouw LinkedIn-profiel, smekend om aandacht en liefde. Maar we begrijpen het, jij bent een communicatie- of marketingspecialist in de zorg en je hebt het drukker dan ooit. Geen tijd, geen zin, geen inspiratie, en die drempelvrees om jezelf te laten zien, we kennen het allemaal.

 

Maar we hebben goed nieuws! We zijn er om jouw LinkedIn-game naar een hoger niveau te tillen. We hebben veel ervaring in het verzorgen van LinkedIn Clinics voor de zorgbranche, en we hebben dé formule gevonden om jou te helpen slagen.

 

Waarom het slim is om naar deze LinkedIn Clinic te gaan?

 1. Je hebt tijdgebrek
  We’ve got you covered! We begrijpen dat je agenda al volgeboekt is met belangrijke taken, maar we hebben een compacte en efficiënte clinic ontwikkeld die in slechts één dagdeel al jouw LinkedIn-uitdagingen aanpakt. Blokkeer dat ene dagdeel in je agenda en wij zorgen voor de rest!
 2. Je hebt inspiratieproblemen
  Say no more! Onze LinkedIn Clinic barst van de creatieve ideeën en praktische tips. We delen de geheimen van boeiende berichten die je expertstatus versterken en jouw doelgroep raken. Nooit meer staren naar een leeg scherm, maar vol zelfvertrouwen berichten posten die écht impact hebben!
 3. Je voelt drempelvrees
  We got your back! Het is normaal om je een beetje ongemakkelijk te voelen wanneer je jezelf in de schijnwerpers plaatst. Maar we leren je de juiste mindset en strategieën waarmee je jezelf op een authentieke en toch professionele manier kunt presenteren. Vergeet verlegenheid, hallo zelfvertrouwen!
 4. Je een groter netwerk wilt
  Wij hebben de sleutel! Wij geloven in de kracht van netwerken. We onthullen de geheimen van het opbouwen van een relevant netwerk van gelijkgestemde professionals in de zorg. Je zult versteld staan van de waardevolle connecties die je kunt maken en deuren die voor je opengaan!

 

 

Het resultaat van deze LinkedIn Clinic?

 • je gaat naar huis met een professioneel profiel
 • je weet hoe je je expertstatus verhoogt
 • je hebt voldoende inspiratie om waardevolle content te delen
 • je kent de tips & trucs, de do’s & don’ts van LinkedIn
 • je weet hoe die een relevant netwerk opbouwt en leads genereert
 • social selling heb je omarmd

 

Dus, beste communicatie- en marketingspecialist in de zorg, waar wacht je nog op? We staan klaar om je te begeleiden op een avontuur vol groei, kansen en succes op LinkedIn!

 

Schrijf je vandaag nog in voor onze LinkedIn Clinic en ontdek hoe je jouw persoonlijk profiel kunt professionaliseren, je expertstatus kunt verhogen, een relevant netwerk kunt opbouwen en vol inspiratie kunt zijn voor je volgende LinkedIn-post. Verander jouw LinkedIn-presence en geef jouw carrière in de zorgbranche een boost!

 

Wees niet langer een LinkedIn-zombie, maar word een LinkedIn-superster! Meld je aan voor deze clinic en dan ga je samen met Saskia van SimplySas jouw LinkedIn-doelen te verwezenlijken. Wij geloven in jouw potentieel en kunnen niet wachten om samen met jou te stralen op het grootste zakelijke sociale platform ter wereld!

 

Over de docent: Saskia

 

Saskia van der Hilst (1975) van SimplySas uit Waalwijk is al zo’n 10 jaar zorgmarketeer en heeft veel zorgorganisaties op het gebied van online profilering naar een hoger niveau geholpen. Haar specialiteiten zijn LinkedIn en Vloggen (klik hier voor meer info over haar masterclass vloggen 26 sept).

 

Haar motto: “Doe het goed, of doe het niet!”

Petra van ‘t Klooster – directeur Zorggroep Elde Maasduinen
“Saskia ken ik als zeer inspirerende trainer en communicatie expert. Maar meer dan haar kennis alleen is her haar kwaliteit om mensen mee te nemen en te enthousiasmeren, zeker in de wereld van LinkedIn! In drie woorden: stralend, pittig en deskundig.”

Voor wie?

Voor marketing-/communicatiemedewerkers in de zorg (maar HR-medewerkers, managers en beleidsmakers zijn ook hartelijk welkom) die praktisch aan de slag willen met LinkedIn. Je hoeft niet veel ervaring te hebben met LinkedIn. Je hebt wel al een eigen profiel nodig.

 

Programma

Datum: Donderdag 24 oktober 2023

Tijd: 13.30 uur – 16.00 uur.

 

 • 13:00 – inloop met koffie
 • 13:30 – start programma
 • 16:00 – afronding en einde

 

Locatie

Regio Den Bosch

 

Prijs

€ 435,- excl 21% btw
Leden Zorgmarketingplatform krijgen 20% korting/ excl. Btw.

 

Algemene voorwaarden
Bij aanmelding voor de Clinic wordt het bedrag vooraf voldaan door de deelnemer.

 

Afmelden?
Je kunt tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Mocht je verhinderd zijn, dan is het mogelijk iemand anders te laten deelnemen in jouw plaats. Stuur een email naar info@zorgmarketingplatform.nl om je annulering of overdracht naar een andere deelnemer te regelen.

 

Laat Saskia je gids zijn naar LinkedIn-succes in de zorg!

Gerard van Glabeek – zorginnovator
“Saskia geeft mij de energie, inspiratie en motivatie om méér te communiceren over de dingen die mij bezighouden. Op een verfrissende en deskundige manier laat ze me zien hoe het óók kan. Ik ben blij met haar adviezen. Weet je niet wat je met het medium LinkedIn moet doen? Schakel haar dan in!”

 

InCompany

Deze training kan ook inCompany gegeven worden. Neem daarvoor contact op met info@zorgmarketingplatform.nl

Inge Meijer – re-integratiecoach
“Saskia heeft voor ons team een LinkedIn training verzorgd. Ze was bijzonder goed voorbereid; ze kende alle profielen. Naast de algemene uitleg had zij voor iedereen tips en ideeën op maat. Alle profielen zagen er weer tip top uit toen we naar huis gingen.”

 

Meer informatie of vragen?

Meer weten of vragen over deze training? Laat gerust weten.

 

Mail: info@zorgmarketingplatform.nl

Bel: 085 – 6060943

 Leden ontvangen 20% korting met exclusief ontvangen kortingscode.