(VERZET) Masterclass | Vloggen met je telefoon

Leden ontvangen 20% korting met exclusief ontvangen kortingscode.


 

Wil jij als communicatie- of marketingspecialist in de zorgbranche jouw organisatie naar nieuwe hoogtes tillen? Ben je op zoek naar een moderne en effectieve manier om te communiceren met je doelgroep, medewerkers en potentiële nieuwe collega’s? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de Masterclass Vloggen met je Telefoon, speciaal voor Communicatie- en Marketingspecialisten uit de Zorg!

 

Maar waarom zou je als zorgorganisatie eigenlijk moeten vloggen?

👉 Kostenbesparing
Het zorglandschap is voortdurend in beweging en het is essentieel om je boodschap snel en efficiënt over te brengen. Met vloggen bespaar je op de kosten van traditionele communicatiemiddelen zoals drukwerk en advertenties. Bovendien kun je met je smartphone als krachtig instrument direct aan de slag. Bye bye dure productiebedrijven, hallo creatieve vrijheid!

 

👉 Authentieke uitstraling
In de zorg is vertrouwen essentieel. Met vloggen kun je een persoonlijke en authentieke band opbouwen met je doelgroep. Door jezelf te laten zien en horen, creëer je een connectie en bouw je aan een vertrouwensband. Geen gladde praatjes, maar echtheid die indruk maakt.

 

👉 Werving van medewerkers
Als zorgorganisatie wil je natuurlijk de beste talenten aantrekken. Met vlogs geef je potentiële medewerkers een kijkje in de keuken en laat je zien wat jouw organisatie te bieden heeft. Trek nieuwe collega’s aan die zich écht kunnen identificeren met jouw waarden en visie. It’s a match!

 

👉 Modernere manier van communiceren
We leven in een tijdperk waarin digitale communicatie de boventoon voert. Jouw doelgroep, zowel intern als extern, bevindt zich online. Door te vloggen speel je in op de behoefte van jouw doelgroep om informatie snel en visueel te ontvangen. Laat je organisatie op een frisse en moderne en onderscheidende manier.

 

En waarom zou je juist kiezen voor deze Masterclass bij het Zorgmarketingplatform?

Het Zorgmarketingplatform is al 18 jaar het kennisplatform voor marketing- en communicatiespecialisten in de zorg. We kennen de sector als geen ander en begrijpen de specifieke uitdagingen waar jij als communicatie- of marketingspecialist mee te maken hebt. We spreken jouw taal en weten wat er speelt.

 

 

Voor deze masterclass werken we samen met Saskia van der Hilst van SimplySas, dé vlogcoach in de zorgbranche. In deze masterclass bundelen we onze krachten. Saskia is expert op het gebied van vloggen en helpt jou om de juiste technieken en vaardigheden onder de knie te krijgen. Samen zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en succesvol kunt vloggen met je telefoon. Geen dure vlogcamera’s of ingewikkelde software aanschaffen, alles kan eenvoudig met het device dat je al in je zak hebt zitten: je telefoon!

 

Praktische aanpak

Deze masterclass is gericht op communicatie- en marketingspecialisten uit de zorg. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom bieden we een praktische aanpak. Geen theoretische verhandelingen, maar hands-on oefeningen en direct toepasbare tips en tricks. Je leert hoe je pakkende scripts schrijft, jezelf op de juiste manier presenteert voor de camera en hoe je je vlogs kunt bewerken tot professionele video’s, allemaal met je telefoon.

 

Persoonlijke begeleiding

Wij geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding. Tijdens de masterclass staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevolle feedback. We begeleiden je stap voor stap, zodat je zelfverzekerd en met plezier kunt vloggen.

 

Schrijf je nu in voor de Masterclass Vloggen met je Telefoon, speciaal voor Communicatie- en Marketingspecialisten uit de Zorg en ontdek hoe vloggen jouw organisatie naar nieuwe hoogtes kan brengen!

Leone Brokx – communicatieadviseur St. Anna Ziekenhuis
“Tijdens de masterclass vloggen alle ins en outs van ’t vloggen geleerd. En ook nog eens het editen van een filmpje! Haar kennis en enthousiasme zorgen voor veel energie en dat maakt het gemakkelijk om zelf aan de slag te gaan. Een echte aanrader.”

 

🎁 Bonus

Als deelnemer ontvang je ook nog eens exclusieve toegang tot onze online community, waar je kunt netwerken en ervaringen kunt delen met andere professionals uit de zorgbranche. Een waardevolle bron van inspiratie en support!

 

Wacht niet langer! Maak gebruik van deze unieke kans om jouw zorgorganisatie een boost te geven. Schrijf je vandaag nog in voor deze Masterclass Vloggen op je Telefoon voor Communicatie- en Marketingspecialisten uit de Zorg van Springmarketing.

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@zorgmarketingplatform.nl of bel naar 085-6060943. We staan voor je klaar om je verder te helpen!

 

Maak je klaar om de zorgwereld te veroveren met de kracht van vloggen!

 

Programma

Datum: Donderdag 7 November 2023

Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur.

 

  • 09:45 – inloop met koffie
  • 10:00 – start programma
  • 12:30 – lunch
  • 16:00 – afronding en einde

 

Locatie

Regio Den Bosch of Utrecht *

 

Prijs

€ 695,- excl 21% btw
Leden Zorgmarketingplatform krijgen 20% korting/ excl. Btw.

 

Algemene voorwaarden
Bij aanmelding voor de Clinic wordt het bedrag vooraf voldaan door de deelnemer. De workshop gaat door bij ten minste vier deelnemers.

 

Afmelden?
Je kunt tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Mocht je verhinderd zijn, dan is het mogelijk iemand anders te laten deelnemen in jouw plaats. Stuur een email naar info@zorgmarketingplatform.nl om je annulering of overdracht naar een andere deelnemer te regelen.

 

Gerard van Glabeek – zorginnovator
“Saskia geeft mij de energie, inspiratie en motivatie om méér te communiceren over de dingen die mij bezighouden. Op een verfrissende en deskundige manier laat ze me zien hoe het óók kan. Ik ben blij met haar adviezen. Weet je niet wat je met het medium LinkedIn moet doen? Schakel haar dan in!”

 

InCompany

Deze masterclass kan ook inCompany gegeven worden. Neem daarvoor contact op met info@zorgmarketingplatform.nl

 

Inge Meijer – re-integratiecoach

“Saskia heeft voor ons team een LinkedIn training verzorgd. Ze was bijzonder goed voorbereid; ze kende alle profielen. Naast de algemene uitleg had zij voor iedereen tips en ideeën op maat. Alle profielen zagen er weer tip top uit toen we naar huis gingen.”

 

Meer informatie of vragen?

Meer weten of vragen over deze training? Laat gerust weten.

 

Mail: info@zorgmarketingplatform.nl

Bel: 085 – 6060943

 


Leden ontvangen 20% korting met exclusief ontvangen kortingscode.